úterý 31. prosince 2013

PF 2014....aneb rok Dřevěného koně

Moji milí, 
všem Vám děkuji za návštěvy mého blogu a vaše milé komentáře a do roku 2014 Vám přeji hlavně hodně ZDRAVÍ a ŠTĚSTÍ. Ostatní se už pak dostaví samo... Užívejte si života a myslete pozitivně. Jedině tak budete šťastní. 

A jaký že ten rok 2014 bude? 
Rok DŘEVĚNÉHO KONĚ bude rokem plným výzev. Bude také velmi příznivý rok pro jakékoli převraty a novinky. 
Rok Dřevěného koně začíná 31.1.2014 . Kůň v čínském lunárním kalendáři představuje pracovitost a píli, která mu pomáhá překonávat těžké situace. Kůň je také dobrý přítelem, který pomůže vyřešit problémy. Na druhé straně je to ale kůň divoký a nezkrotný, který může být až netrpělivý. Mezi záporné vlastnosti patří také jistá snaha koňů o samostatnost, která se projevuje nevolí podrobit se, sklony k porušování řádu a také v extrémním případě možnost se splašit.
http://files.cestakduze.webnode.cz/200010373-17973189fc/K%C5%AF%C5%88.JPG
Od roku koně tak lze čekat kromě dobré práce také řadu překvapivých situací, které bude dobré rešit na jedné straně domluvou, ale možná také rázným zakročením a zkrocením. Rok koně by nás měl inspirovat a motivovat k vymýšlení nového, ale neměli bychom zapomínat na řád.
Rok dřevěného koně bude rychlý, expanzivní a bujný. Prořítíme se jím cvalem. Odmění všechny s čestným smýšlením a smyslem pro disciplínu, neboť tu má kůň rád. Heslem roku 2014 bude týmová spolupráce. Pokud se chcete prosazovat, dělejte to v týmu, jinak nebudete tak moc úspěšní. Při řešení problémů však nezapomeňte na praktičnost, flexibilnost a kreativitu. Tvrdá práce a kreativní inovace budou mít díky roku koně dlouhodobý pozitivní dopad. Dávejte si však pozor na to, abyste nepřecenili své síly. Pokud na něco nestačíte, nebojte se požádat o pomoc. 
Rok dřevěného koně se navíc báječně hodí pro cestování, večírky a společenské akce.
V tomto roce bude platit víc než kdy jindy, že štěstí přeje připraveným. Pro relaxaci je ideální strávit pár dní v přírodě. Užijte si jí, kdykoliv se vám podaří prchnout z přetechnologizované civilizace.  
V roce koně mohou na povrch vyplavat různá tajemství a temné stránky lidské povahy. Pokud však zůstanete upřímní a otevření ve svých citech, dočkáte se mimořádné odměny ve formě svobody a uzdravení. Ve vzduchu je navíc láska. Rok koně je mimořádně vhodným rokem pro to, aby váš romantický vztah postoupil na mnohem vyšší úroveň. Manželství uzavřená v tomto roce budou šťastná a velmi stabilní.
TAK AŤ SE VÁM VŠEM DAŘÍ !!!

Zdroj: zde a zde

1 komentář: