čtvrtek 6. srpna 2015

Na jihu

Od včerejška jsme opět na jihu, na jihu Čech, u našich:)
Tolik plánů na výlety bylo, ale v tomhle horkém počasí to prostě nejde. Každý den nad 35 stupňů a to je, nejen na mě, dost.
A tak jediný, co děláme, je, že se mažeme, koupeme, mažeme, koupeme, koupeme a koupeme...
Opalovák nám pomalu začíná docházet...

těch pih a poporodních skvrn a kil si, prosím, nevšímejte:)
A taky plaveme, plaveme, plaveme....ve velkém bazénu a s třicet let starým kruhem, protože ten náš, s McQueenem (Cars), je moc velký. Takže táta vytáhl kruhy, které jsme používali ještě my. Nechápu, že po těch třiceti letech ještě neztrouchnivěly. 
A pořád dokola lovíme plavající rybičku:) 
S malým Bruníkem chodím ven jen brzy ráno a pak později odpoledne. Jinak se to zkrátka nedá. A tak jsme v přízemí domu, kde je větší chládek a dovádíme nahatí v posteli:))
Ještě, že jsou na zahradě stromy, pod kterými se můžeme schovat. Sedět pod stromem má totiž stonásobně lepší atmosféru než pod pergolou nebo slunečníkem. Ta vláha…
Musím konstatovat, že letos se dětem letní prázdniny opravdu vyvedly !

5 komentářů:

  1. Je vidět, že si to užíváte i v těch nesnesitelných vedrech :-). Hezké.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, uzivame, i kdyz dneska to teda bylo sileny. Ven jsme sli az kolem páté hodiny. Akorát ty plánované výlety holt nestihnem kvůli tomu vedru.

      Vymazat
  2. Pekné mokré fotky maminy, retuš nie je potrebná !...a je úžasné zažívať tieto radosti so zdravý pekným bábom :-)...to moje ,, bábo,, dá aspoň raz denne ,, taneček,, že keby som sa neponorila do,, živých vôd ,, tak....ta naša krása v ,,skrytosti ,, dá to v týchto trópoch zabrať ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenka, kdybych tu retus umela, mozna bych ji udelala:)) Vim, ze to nemas jednoduche ,ale i tak jsou to vsechno maly zazraky, ty nase deti.

      Vymazat
    2. To teda sú !!!!
      Hlavne, keď sa potom toto moje ,,klbko,,všetkého ,,možného,, dokáže modliť ...aj zo stiahnutej aplikácie breviára....no ale zajtra budeme bojovať odznova...

      Vymazat