čtvrtek 10. září 2015

Retro razítka


Již delší dobu jsem plánovala, že koupím klukům taková ta větší retro razítka aut nebo vláčků, zkrátka nějakých dopravních prostředků. Boban totiž auta, jako každý kluk, miluje. Čím větší, tím lepší, samozřejmě. A ta dnešní razítka o velikosti centimetr na centimetr, to není razítko. Občas mám problém poznat, co na něm vlastně je. A žádná trendová razítka (Cars apod.) jsem nechtěla.
A tak jsem konečně jednoho dne během poledního spánku kluků našla čas se po razítkách podívat. A protože jsem je v žádných známých e-bazarech nenašla, vznesla jsem dotaz v jednom FB bazaru v okolí naší vesnice. Asi do hodiny se mi ozvala slečna, že by podobná měla a zda se mi líbí. Byla to přesně ona. Tak jsem řekla, že je beru a kolikpak za ně bude chtít. Odpověď mě dost překvapila, protože slečna napsala "Nic, hlavně aby z nich děti měly radost. A kam vám je mám dovést?" Chápete? V dnešní době takhle ochotní lidé?  Nakonec jsme zjistily, že jsme ze stejné vesnice, takže jsme si je do půl hodiny předaly osobně. Náhody se dějí.
A tak máme asi pětadvacet bezvadných razítek stavebních aut, bagrů a vlaků s příslušenstvím. Slečna navíc přihodila ještě nějaké pohádkové postavy. Platila jsem v naturáliích...


Hned jsme je museli doma vyzkoušet, Boban jinak nedal. Retro polštářek nesmí chybět, i když máme doma i ty novější. 


Nejlepší ovšem je, tiskat si po rukách. A ještě lepší pak zjištění, že to nejde pořádně umýt.





Kdybyste náhodou podobná razítka sháněli a nechtěli tahle stará a špinavá, tak jsem našla jedny krásné na Fleru ZDE. Slečna vyrábí i razítka vláčků vč. kolejí a "příslušenství". A nebo klasická stavební razítka ZDE. Či stroje nebo auta s letadly ZDE a ZDE .

6 komentářů:

  1. Razítka jsou super! Já mám doma jen retro písmenka.
    Tyto jsme taky mívali, celou krabici, ale kam to přišlo, nevím.
    Slečnu na Fléru znám, ty kolejnice jsem chtěla už dávno koupit, ale nějak jsem na to asi zapomněla. Má hezké věci :-)

    Já kupuju dětem razítka od Aladine, jsou velká, mají velké polštářky (ty Baby stamps), dají se i dokoupit. Jen tedy vybírám, protože třeba ve vánočních sadách - k mému zklamání - je vždy sob, Santa či jiné angloamerické motivy. Nic proti ničemu, jen já bych to nevyužila.
    Ale celkově je můžu doporučit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky za tip na Aladine razitka. Ja je musela nekde prehlidnout v te zaplave nabidky pidi razitek. Mozna proto, ze krabicku maji stejnou jako konkurencni malicka. Jdu to prozkoumat. Jinak na vanocni "americke" motivy jsem taky alergicka.

      Vymazat
  2. Ty razítka jsou super. Už vím, co si musí přát Vikouš k Vánocům. :) Mrknu na Fler i Aladine. Díky, díky. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobry den,
    razitka jsou opravdu krasny, vcera syn slavil 1.narozeniny a premyslim, ze do budoucna bych take neco poridila ale jak koukam nic jsem kloudneho nesehnala. Nebudete je napr. za rok prodavat? Dekuji moc.
    Hezky den, Katka Š.

    OdpovědětVymazat
  4. mívali jsme taková razítka, pak se ale někde ztratila a pro mého synovce je už dlouho marně sháním, kdybyste o nějaké další sadě věděli, dejte prosím vědět :) 721841161

    OdpovědětVymazat