čtvrtek 26. května 2016

Kavárna Bez Konce


Přesně ten typ kavárny, které mám ráda. Nic extra naleštěného. Takový malý underground. Akorát místo rockerů tam obsluhují lidé se ZTTP, a to kavárně přidává další rozměr či přidanou hodnotu, chcete-li.  Skvělý koncept kavárny. 



Kavárna je součástí kladenského dětského divadla Lampion, na které plynule navazuje. Projít se do ní dá jak z divadla, tak zadem z velkého parkoviště (naproti chovu medvědů) a odtud pak projít na Náměstí Starosty Pavla, kolem super obchodu s výtvarnými potřebami.
Pokud nejdete do kavárny z divadélka, ale z náměstí či z parkoviště, přijdete do kavárny přes dvůr, kde je letní sezení a také pískoviště pro děti. A taky zahrádka se zákazem rybolovu:)))) Ten dvůr je bombovej, i když pro někoho to asi nebude to pravé ořechové, já mám podobné prostory ráda. 







V divadle Lampion jsme ještě nebyli, ale chystáme se. Bobík totiž ještě moc dlouho neudržel pozornost, tak mi přislo zbytečné ho tam "mučit" a nebo rušit ostatní kňouráním a případným předčasným odchodem. Ale minulý víkend jsme už na divadle byli a docela to šlo. Takže náš čas jeho návštěvy se blíží.



Ale zpět ke kavárně. Kavárna je to velmi útulná. Místo naleštěných klik a ultra moderních stolků a židlí čekejte dřevěné a také stará prosezená křesla, která jsou podle mě to úplně nej. Pouští tam také hodně pohodovou hudbu a chodí tam i super osazenstvo. Navíc je tam knihovna plná knížek, takže když na někoho čekáte, můžete si to čekání zkrátit četbou. A také klavír. A tam, kde je klavír, tam je to vždy super.





Pro děti je tu dětský koutek, kde tedy hračky nejsou úplně super moderní a také ne všechny úplně funkční a úplně čisté, ale to dětem většinou nevadí. V každé hračce si najdou to své. V létě si navíc mohou hrát i na pískovišti venku před kavárnou. Nebo je pak ještě před kavárnou (u toho velkého parkoviště) takové menší městské hřiště.





roztomilý průchod z kavárny do divadla a také na toalety
K pití mají klasiku a k jídlu vždy denní polévku, 2-3 druhy domácích koláčů, zmrzlinové poháry a také panini. 





Více info ZDE. Pokud budete někdy v Kladně, zavítejte tam....

10 komentářů:

  1. Hned bych si tam něco dala, tyhle kavárny mívají duši ... D.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, byla jsem tam s dcerou a vnoučátky - moc fajn prostředí..... H.
    Výtečná káva a dobroty

    OdpovědětVymazat
  3. Tam by se mi líbilo, knihovna je skvělá :)

    touhyalasky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Super misto, uz vim kam s mini chlapikem az budeme v Praze :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale bacha, je to v Kladně. I když pro vás z US jsou takový vzdálenosti jako prd:)

      Vymazat