čtvrtek 21. července 2016

Ocejchovaná


Dlouho jsem o jeho koupi přemýšlela a hledala ten správný. Několikrát jsem ho chtěla koupit a pak si to zase rozmyslela. Až jsem jednou měla dlouhou chvíli a našla ten, který se mi fakt líbil. A bylo jasno. Sice mi přijde, že na fotce byl hezčí než v reálu, ale co už.
Řetízek s nápisem Mommy. Koupený na Fleru, protože právě tam byl nejhezčí ze všech, které jsem viděla. Ještě jsem se rozhodovala mezi touto verzí a tou drátkovanou, ale tahle mi přišla víc neokoukaná. Samozřejmě se nechá vyrobit i na míru, ale zase tolik jsem do něj investovat nechtěla, protože nevím, zda se mi za chvíli neokouká.




Někdy mi takový přívěsek připadá jako kýč, když to na nějaké mamině vidím, ale pak ho uvidím na známé zpěvačce nebo herečce a přijde mi to naopak hodně cool. No, jak puberťačka:)
Akorát ještě přemýšlím, zda by nebylo lepší mít jen Mom. Co myslíte?
A jak se stavíte k podobným šperkům? Ať už třeba se jménem z "drátku" nebo "mama, mommy" apod. Dejte mi vědet.
  
 

13 komentářů:

  1. Krásný je!Mom se mi líbí více.Hezký den Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky:) Já o tom také dlouho přemýšlela, ale pak jsem si řekla, že z mommy udělám mom snadno, naopak těžko. Ale většina mi píše, že mom....tak to budu asi střídat:)

      Vymazat
  2. Libi se mi, neznam takove, ja bych asi radeji tu kratsi variantu:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip. Mom to vyhrává na plné čáře (i dle IG).

      Vymazat

  3. Fascinuje ma, že Mommie je meno dcéry Meryl Streep, zrovna včera som videla s ňou film a rozmýšľala som, že či bola taká mamičkina, alebo len vizuálne jej verná kópia....proste ten odtieň citu: maminy, mamy, mamči, mamičky majú asi v tých výrazoch, za mňa preto možno tá dlhšia podoba, cítim tam niečo vrelšie....:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Meryl je moje nejoblíbenější herečka. Vím, že ta dcera je její kopie, ale ani nevím, že se tak jmenuje. Já nemám paměť na jména... Ta delší varianta mi taky připadá taková něžná, zvlášť když mám doma ještě úplné prcky...Ale na plné čáře to vyhrává ta kratší, i dle názorů na instagramu :)) Budu to asi střídat...

      Vymazat
  4. Já bych si tam asi dala "mami", když už :-).
    L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já přemýšlela spíš nad "mama", ale nakonec mi to mommy přišlo nejvíc něžné. U nás se mami používá jakoby ve skloňování, resp. 5. pádu... (vím, že někdo tedy říká třeba i "naše mami", ale my ne...). Navíc by mi u toho asi vadila ta absence té tečky, která by tam asi nešla dát. Ale chápu, většina lidí AJ názvy nemusí....

      Vymazat
  5. Mně se líbí tak i tak ;)... a máš hned dva šperky na střídačku:)))
    Je zajímavý.

    OdpovědětVymazat
  6. Za mne ta delsi verze;-) Je moc pekny!! Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Mně připadá také taková jemnější ta delší verze...

      Vymazat
  7. Moc krásnej kousek. Mě by se asi osobně líbilo jen Mom, ale sto lidí - sto chutí. Chtěla bych se zeptat jestli je ocelový? Nad něčím podobným uvažuji

    OdpovědětVymazat