úterý 25. dubna 2017

MY HOME STYLE eshop


Je to tak. Můj dávný sen (a obava zároveň) se stal skutečností a já spustila svůj vlastní eshop. Jistě si pamatujete, jak jsem tuhle myšlenku v lednu tady na blogu "vyslovila" poprvé. V hlavě se mi ale honí již pěkných pár měsíců, ne-li let.
A protože eshop spouští také má dlouholetá kamarádka a spoustu věcí kolem něj jsme řešily spolu, vrhla jsem se do toho svého eshopu také. A to na plné pecky. 
Eshop nese název MY HOME STYLE a najdete na adrese www.myhomestyle.cz. S názvem jsem docela bojovala, protože veškeré názvy, které jsem chtěla, už existovaly, a tak jsem zvolila ten, pod kterým již několik let existuje tenhle blog a moje tvorba ho vlastně také odráží. 

V eshopu totiž najdete hlavně bytové dekorace, šperky a fashion doplňky (pokud to mohu takhle honosně nazvat). Časem možná něco přibude, nápadů je totiž spousty (času už méně), ale zatím tam jsou nové hangery (nástěnné dekorace), náhrdelníky a nově také obrázky, psaníčka a spisovky. Ostatně nakoukněte sami. Na fleru bude prodej stále, v omezeném množství, pokračovat.



K tvorbě eshopu jsem si vybrala profláknutý www.shoptet.cz, protože se mi jejich prezentace a řešení hodně líbilo a v praxi se mi to jen potvrdilo. Všechno je intuitivní, přehledné a jednoduché. Přesně tak, jak to mám ráda. Žádný dlouhý hledání a kecičky okolo. Celý měsíc testování je zdarma, což pro mě bylo dost času, abych si eshop naplnila výrobky a vše si řádně připravila a prozkoušela. Po každém úkonu je totiž možné si vše vyzkoušet ve " virtuálním reálném prostředí". I poplatek za provoz, resp. pronájem eshopu, který shoptet nabízí hned v několika variantách, se mi také líbí. Nechtěla bych platit za eshop to, co velké firmy, když tam mám jen pár výrobků. 





No a kdyby mi to, náhodou, nešlo, vypovězení smlouvy je možné hned. To je mi také sympatické, že se člověk nemusí zavazovat k roční či několikaměsíční spolupráci. 
V tomhle ohledu se raději svěřím odborníkovi, než to doma s někým tvořit "na koleni" a přitom na půlku věcí zapomenout. To se mi tady nestane. 
Navíc si přes shoptet zařídíte i EET (moje noční můra do budoucna), vytvoříte obchodní podmínky, formát faktury, objednávky a prostě všechno, co člověk potřebuje.
A to, že si celý eshop nastavíte bez toho, abyste s někým promluvili či napsali slovo, o tom ani nemluvím. Všechno je automatické. O tom by se mi dřív ani nezdálo... 
Pak je na sebe člověk i tak nějak pyšný, že si ten eshop dokázal vlastně zprovoznit tak nějak sám, že áno:))

Tak šup na www.myhomestyle.cz. Jsem zvědavá na vaše dojmy...

17 komentářů:

  1. Moooc gratuluji! Sny se maji plnit! Drzim pesti. M.

    OdpovědětVymazat
  2. Milá krásna indiánka, veď si severanka!!
    Veď si sa mi pripodobnila, celoživotne som blond, teraz melír, teraz už len ,,moderne,, prešedivelý:-)
    Si akoby z iného, veľmi vkusného sveta!
    Veľký prerod a veľmi gratulujem!
    Tvoje výrobky majú jednoduchú čistú dušu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, Ali, az na to, ze to nejsem já:)) Já byla za objektivem, ne před. Mě najdeš na eshopu. Jsem stále dark brown:) A děkuji moc za pochvalu výrobků.

      Vymazat
    2. Chi, myslela som, že si tak pochudla a nový imidž!!!
      Fotky sú veľmi pekné, mrkla som výrobky, sú vydarený, top!
      Najkrajšie sú pre mňa čipkové lapače, strapce na stenu a ozdoba na krk so zeleným krúžkom:-)

      Vymazat
  3. Krása! Jak vy to všechny/o děláte!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky:) No, horko těžko, protože nemáme hlídání (babičky pracující a daleko), takže využívám každou volnou chvilku. Naštěstí děti po obědě spí a pak dlouho ponocuju... Ale to je asi normálka...

      Vymazat
  4. Petro, moc gratuluji! Máš to krásné... Přeji mnoho úspěchů :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé, moc gratuluji, ať se daří! :-) L.

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluju ke splnění snu, ať se daří!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ještě jednou moc gratuluji. Je krásné si plnit sny. Držím palce. A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, děkuju, jsem ráda, že jsem to nevzdala a dotáhla do zdárného konce. A teď už jen "děj se vůle boží"...

      Vymazat
  8. Peti, paráda !!!! Gratuluji a hned to jdu omrknout .... Marki

    OdpovědětVymazat