středa 1. července 2020

Macramé DIY kit, aneb vyrob si svoje první macramé


Jsou prázdniny a já jsem zpět. Po té zvláštní dlouhé době roušek, dezinfekcí atd.
A rovnou se vám musím pochlubit s novinkou, kterou jsem právě v téhle divné době stvořila. Je to  DIY MACRAME KIT na výrobu macramé závěsné dekorace.  Věc, o kterou mě  lidi v mém okolí uháněli asi rok. A pořád mě pošťuchovali, až jsem se "hecla". 
A co že to ten „kit“ je?
Je to krabice. Krabice plná komponentů k výrobě vaší první (druhé, třetí…) macramé závěsné dekorace. A pozor. To všechno je včetně velmi podrobného a pečlivě vytvořeného manuálu na jeho výrobu. Pěkně uzlík po uzlíku. Opravdu. Snažila jsem se to vytvořit opravdu „polopatě“ a dala jsem do toho fakt všechno.
aZ50_4914
Takže pokud je mezi čtenáři někdo, kdo uvažuje o tom, že by si chtěl vyrobit svoje první macramé, ale neví přesně jak, má možnost. 
Kit vám dorazí v krásné pevné krabici  (můžete ji pak krásně zreyklovat), která obsahuje:
  • přírodní pěkně opracovanou větev o délce 50 cm
  • 100% bavlněnou recyklovanou šňůru (s certifikátem OEKO-TEX standart 100) o tloušťce 5 mm
  • ostré nůžky (protože těmi obyčejnými ty šňůry jen tak nenastříháte)
  • kartáč na rozčesání macramé
  • krejčovský metr
  • macramé manuál s podrobným návodem výroby
aZ50_4857
A k dispozici vám budu také já pro případné dotazy, připomínky, vylepšováky, zkrátka na cokoliv, co vám nebude jasné nebo byste mi chtěli sdělit. Moc mi na tom totiž záleží. Vzadu v manuálu je několik možností, jak mě kontaktovat.
Tak kdo do toho půjde se mnou? Macramé DIY kit mám celý červenec za zaváděcí cenu. Koukněte TADY.
aZ50_4895
Jestli už jste ovšem zdatní macramé tvůrci a tvůrkyně, ale třeba máte problém sehnat větve, koukněte se na moje macrame sety, které obsahují pouze základní materiál, tedy opracovanou větev, šňůru a krejčovský metr, nůžky, příp. i kartáč.  Najdete je TADY.
aZ50_4864
A takovouhle radost jsem měla, když jsem si jela pro výtisky manuálu, na kterém jsem docela dlouho pracovala - tvořila krok po krůčku macramé, celý postup krok za krokem fotila, upravovala fotky, psala text, dělala celou postprodukci manuálu... Byla to zkrátka fuška a tak ta radost, když jsem viděla manuál zhmotněný, byla na místě.
Aaa500_2956
 Tak co na něj říkáte? Myslím, že zrovna tenhle set je dobrá věcička na dovolenou nebo na chalupu. 

2 komentáře:

  1. Úžasná práce,
    moc hezký blog a macrame se povedlo.Já jsem se na něj chystala dlouho,ale na tohle jsem vážně asi levá :) Hezký večer.
    Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Reni. Já to taky neuměla - učila jsem se z youtube:) Je to úžasný relax. Určitě to zkuste:) Hezké prázdniny !

      Vymazat