pondělí 14. června 2021

Nový macrame DIY kit

Před nedávnem jsem vypustila na svět nový Macramé DIY kit, tedy tvořivý set na výrobu macramé závěsné dekorace.

Je to už můj druhý kousek. Ten první je z loňska a najdete ho tady. 

Oba sety obsahují podrobný fotonávod s více  než 100 podrobnými fotkami a popisem, jak macramé vytvořit. A kromě toho také větev (tu vám vždy dávám na výběr z několika - přece jen, každý máme doma jiné odstíny, že ano:) ) šňůru a další nezbytnosti.



Jeden set je s rozčesávací přízí a druhý s nerozčesávací a každý má samozřejmě jiný vzor. Záleží tedy jen na vás, který zvolíte.

Ještě mám v záloze jeden kit, na úplně jiný výrobek, ale ten musím ještě graficky zpracovat, resp. už jen dopsat texty....

Macramé DIY kit 2021

Macramé DIY kit 2020


Tvoření macramé není nic těžkého. Techniku si lehce osvojíte a vázání uzlů vám půjde čím dál tím rychleji. A pokud byste si přece jen nevěděli rady, v návodu je na mě hned několik kontaktů. Zavoláme si nebo napíšeme a společně všemu přijdeme "na kloub".

Na dovolenou nebo na chalupu jsou tyhle sety jak dělané, co myslíte? 

Jestli to totiž  nevíte, macramé je úžasná relaxační záležitost, na jejímž konci je člověk hrdý a pyšný na svůj výtvor. A to každý chceme, nemám pravdu :)

Kam se letos na prázdniny vlastně chystáte? My budeme nejspíš jen v Čechách. Zvažovali jsme Polsko a výlet za jantary tam, ale nevím, no...


Žádné komentáře:

Okomentovat