pátek 19. listopadu 2021

Ohlédnutí za létem, aneb letošní BOHO EDITORIÁLY

Letošní rok byl docela plodný na editorialy. Celkem jsme vždy s perfektním teamem nafotili tři svatební boho editorialy. Všechny ve spolupráci s dalšími úžasnými tvůrci.

Ten poslední podzminí editorial jsme fotili na Statku Hájčí dvůr. Přitom mně už se na podzim nic fotit nechtělo. Ale jak to tak bývá, když se někomu do něčeho nechce, bývá to nejlepší. A také, že ano. Sešla se skvělá parta lidí a byla ohromná sranda. A navíc to bylo kousek od Prahy, takže jsem nemusela nikam daleko dojíždět, uf.

A tyhle skvělé fotky jsou toho odrazem.



 

 


A tady pár mých momentek ze zákulisí, jak připravuji scénu:


 

Letošní první focení probíhalo v červnu.  První editorialem byla boho svatba, kterou jsme fotili u jezera Vojkovice. Počasí nám velmi přálo, možná až moc, sluníčko svítilo kde nemělo a celé jezero bylo obklopeno lidmi. I tak se nám podařilo nafotit krásnou boho atmosféru (i když jsme se občas se stíněním dost zapotili). Dekorace, které jsem speciálně pro toto focení tvořila, byla tato kruhová macramé. Nevěsta pak měla v hlavě jednu z mých boho čelenek.




Srpnové focení v krásném říčanském lese. Fotili jsme krásnou modelku Lili. Byla to "three women" show a všechny tři jsme si ji moc užily. Sekundovali nám u toho moji kluci:) Doplňky opět z mojí dílny, včetně čelenky. Focení v lese bylo boží.








Pokud vás zajímá, kdo fotil a celkově se podílel na focení těchto editoriálů, koukněte ke mě na web do článku SEM.

Jak se vám fotky líbí? A který editoral vás zaujal nejvíc?

Žádné komentáře:

Okomentovat