pondělí 11. září 2023

Bruník fotbalistou a pak zpět k blogování


Po roční pauze minulou sezónu Bruňa opět nastoupil do fotbalového mužstva. Teď už se svými vrstevníky. Předtím ho pro šikovnost dala trenérka ke starším a to ho trochu demotivovalo (že se jim nedokázal vyrovnat). 

Teď už je opět ve svém živlu a fotbal miluje. V srpnu začala další sezóna, tak si tady těch pár střípků z té minulé uchovám.





Konec prázdnin jsme trávili na dovolené v Itálii - Kalábrii. Bylo tam krásně. Obdivovali jsme všechny ty pláže, které patří do 10 nebo 20ti nejkrásnějších na světě. Fotky budou...

Navíc po pár letech velmi nepravidelného přispívání se opět chystám šlápnout do blogování a zaznamenávání zajímavých chvilek a tipů na akce a výlety. Tak se tu snad zase budeme potkávat častěji.

Petra


3 komentáře:

  1. To se těším na kalabrijskě příspěvky. Byli jsme tam letos podruhé a vraceli jsme se fakt nadšeni. A jsem ráda, že se vracíš s blogováním zpět)))
    Eva http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Evi. Ta Kalábrie je fakt krásná (tedy kromě toho bordelu kolem silnic). Přemýšlíme, že se tam asi ještě vrátíme...

      Vymazat
  2. Těším se na Tvoje příspěvky. Blogérky, ke kterým jsem ráda chodila, se přesunuly většinou na IG, ale to není ono. Sice tam taky nakouknu, ale tady na blogu je to takové lepší.
    Měj se hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat