neděle 9. října 2011

Jarmark OnaDnes - ohlédnutí

Tak to mám za sebou ? Co? No přece Jarmark pořádaný redakcí OnaDnes, který se konal včera dopoledne v Praze na Smíchově.
Byla příšerná zima, ale stálo to za to ! Ceny byly opravdu lidové. 
Terezu Brodskou jsem bohužel nestihla, ale za to jsem tam ulovila pár pěkných věcí: kabelku Mango (mimochodem jedna z mých prvních "malých" kabelek a ještě s dlouhým trakem), plátěnou "tygří" tašku, čepici a náramek
So it's over? What? OnaDnes Fair (flea market), which was yesterday in Prague. It was awful cold, but it was great including prices :)  I unfortunately missed Teresa Brodská , but I bought a few nice things: Mango handbag (one of my first "small" and " long" ) , "tiger" bag, funny winter cap and bracelet.  

A tak pokud jste ještě nebyli, doporučuji ten příští Jarmark navštívit - koná se 2x ročně - na jaře a na podzim, a to i v Brně. (i když organizátoři avízovali, že to možná bude i vícekrát do roka). 
I recommend to visit  next Jarmark - held 2x a year - in spring and autumn, even in Brno. (even though organizers had announced that it will maybe several times a year). 




Žádné komentáře:

Okomentovat