pátek 21. února 2014

"4 v tom II" & "Když v tom jedou ženy"

V České televizi (na Dvojce) opět poběží dva zajímavé dokumenty.
Prvním je všem dobře známé pokračování seriálu "Čtyři v tom II" , které bude opět popisovat příběh čtyř nastávajících matek. Tentokrát to budou producentka Kamila z Brna, místo které bude na mateřskou nastupovat její pokérovaný manžel, potom fotografka Kristýna z Prahy, lesbička, která po neplánovaném otěhotnění s kamarádem, bude na dítě sama. Dále to bude osmnáctiletá studentka gymnázia Bára z Mostu. Její příběh prý bude nejvíc humorný. A potom Veronika z Běchovic, která už vychovává nevyléčitelně nemocnou dvouletou Amálku a druhým dítětem chce nabít novou energii a ukázat, že je možné mít druhé dítě i vedle dítěte s postižením. Start tuto neděli ve 20hod. na ČT2. Více zde.

Druhým, neméně zajímavým dokumentem, bude "Když v tom jedou ženy", kde režisérka Theodora Remundová během tří let mapovala osudy 4 žen s různými závislostmi - alkoholička, drogově závislá, gamblerka a žena závislá na prášcích. Budou to příběhy žen z různých vrstev společnosti - nezaměstnaná Zuzana, distributorka farmářských bedniček Jitka (tu už jste mohli vidět např. v pořadu Prostřeno), Ela původem z Ukrajiny a operní diva Heleny. Start ve středu 26.2. od 22 hod. na ČT2. Více zde.


2 komentáře:

  1. Ďakujem za skvelé tipy! Mám moc rada časozbery. Prvú sériu "štvoriek" mám skoro celú odsledovanú, bolo to v niektorých prípadoch moc poučné, keďže som bola ja ja vtedy "v tom" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem prvni serii take sledovala, ale jeste jsem myslim " v tom" nebyla, tak me to tak extra nebralo. Ale ted se tesim moc. A ten druhy bude taky dost dobry. Tyhle typy dokumentu to ja muzu:)

      Vymazat