čtvrtek 10. prosince 2015

Vánoční okno # 2


Naší ložnici moc vánočně nevyzdobuji. Už takhle je v ní toho víc než dost. Stohy plen, dvě postýlky, krabice s vánočními dárky a mnoho dalšího. Komodu většinou zdobí hromádky dětských knížek, které pravidelně čteme před spaním, sem tam pohozené hračky, které tam během dne přistanou a nebo dudlíky ...... však to znáte:)
A tak jsem jen na okno postavila tři vánoční postavičky. Jsou to "obyčejné" sádrové odlitky, ale mně se tenkrát strašně líbily. A tak jsem je letos zase vytáhla.



Náletový stromek nechybí ani zde. Jen je tam jen tak, ve váze s vodou. A vedle něj starý květináč s kamínky od moře, na které jsem jen přihodila dvě červená jablíčka a větvičku.


to špinavý okno dělejte, že nevidíte, dneska už je umytý (bydlíme u silnice, no...)



Svícny jsem jen omotala větvičkou chvojí.


No a venkovní okno jsem, kromě vánočních truhlíků, vyzdobila ještě touhle bábovkou, do které jsem dala mech, ozdobila červenými kuličkami (teď nevím přesně, co to je), šiškou a dřevěným pididomečkem.




Nezapomeňte, že dnes je poslední den, kdy můžete soutěžit o poukázku na 3000 Kč do designového obchodu KARE. Zítra vyhlásím na facebooku vítěze. Soutěž ZDE.

14 komentářů:

  1. Uááá... Tak ta bábovka je naprosto úžasná!
    Možná budu taky opisovat a udělám si něco podobného :-)
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. My máme za oknem darovaný vánoční kaktus, hyacint a vánoční skleničku se stříbrnými kamínky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To musi byt taky pekne. Kaktus vánoční? Hyacint bych taky rada, ale mam na nej hroznou alergii, tak ten asi nikdy u nas nebude.

      Vymazat
  4. Tie postavičky sú milé, také ako od babičky, ten korčuliar ...... (možno starožitnosť). Po stromčeku s korienkom v zavarovacej flaške už rozmýšľam dlhšie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Postavicky jsou fakt obycejne, ale vypadají jako starozitnost, to je fakt.

      Vymazat
  5. Peti, moc hezká výzdoba, na okně i venku, krásné adventní dny,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké :-) Tu přeplněnost ložnice chápu, taky se z toho nemůžu vymotat. A okna umytá stále nemám a myslím, že to tak pro letošek už i zůstane :-D A co jako :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Ty to umíš vždycky všechno tak krásně naaranžovat!

    OdpovědětVymazat