čtvrtek 18. května 2017

Nezbytné nutnosti


Poslední dny pro mě byly dost hektické. Nejen, že jsem připravovala vše potřebné pro spuštění eshopu, ale poměrně v šibeničním termínu jsem také vyráběla tu nádhernou zakázku pro Hojdavak. Navíc mě trápí silná alegie. A i když  jsem chtěla o víkendu převážně relaxovat a hlavně se jet podívat na Festival Mini, kde jsme měly sraz s mou drahou kamarádkou (a to vše bez dětí, takže chvíle oddechu k nezaplacení), i tak jsem pracovala na jednom novém produktu pro eshop. 
A to když já pracuju, nestačím se občas divit, co všechno k tomu potřebuju. V mém arzenálu pracovních pomůcek se totiž vyskytují třeba děrovačky. To je tak, když si koupím špatné druky a děrovačky různých velikostí zvlášť, abych si pak koupila druky i s děrovačkou za poloviční cenu. Ale chybami se člověk učí, a tak vše dobře dopadlo a já mohla moje psaníčka dodělat.


Tak, jak spolu s Bobem nejsem schopni pořádně nic dělat, abychom se nepohádali, tak práce na věcech do eshopu nám docela jde.... 



Další pomůckou je také můj malý, krásně červený, svěráček na ražbu loga, abych však následně zjistila, že je logo nejlepší razit stejně pomocí kladiva (a raznici nemusím ani napůl rozmontovat). Ale vyzkoušet to člověk musí, aby to zjistil. 



A nebo pracovní stůl. Ten jsem od mého drahého Muže dostala jako jeden z dárků k narozeninám... Praktik... Už mi chybí jen montérky. A že dámské také vyrábějí. Stylové, nejen pracovní, oblečení pro dospělé a děti zde najdete třeba u Engelbert Strauss. Já bych brala tyto lacláče v mé oblíbené černé barvě.  A mají je dokonce i v mojí velikosti, takže dobrý:) V nabídce jsou tyhle kalhoty s laclem i bez hned v několika barevných variantách. 



Stůl docela využíváme. Buď já nebo Muž, který mi s obtížnějšími věcmi pomáhá (resp. ho vždy ráda využiju, než bych se s tím sama pachtila). O víkendu jsme ho pořádně provětrali. Právě kvůli té novince, která bude tentokrát z oblasti "office" pomocníků. Už teď jsem do nabídky zařadila i macramé závěsy na květiny (najdete je ZDE), které měly úspěch nedávno. 
I když jsem se podnikání bála, musím říct, že jsem moc ráda, že jsem do toho šla. Otevřelo se mi díky tomu několik dalších příležitostí a je to zkrátka další zkušenost, díky níž člověk nahlíží na život zase trošku jinak. 



Tento post je částečně sponzorovaný.

4 komentáře:

  1. Peto, znovu pisu, ze veci jsou krasne, tesim se na tu dalsi novinku/y:-). Pekny den. M.

    OdpovědětVymazat
  2. Ach, škoda, že neposielate na Slovensko, tie makramé závesy na kvetiny sa mi veľmi páčia! Skvelá práca!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Ohledně závěsů mi prosím napište na info@myhomestyle.cz a domluvíme se. Díky:)

      Vymazat