pondělí 11. prosince 2017

Veselé stoličky


Sice těsně před Vánoci, ale stihla jsme to. Naskladnit VESELÉ STOLIČKY do prodeje.


Můj skromný eshop má novou kategorii. DĚTI. A první vlaštovkou jsou tyto krásné VESELÉ STOLIČKY. Takové 3v1.... stolička, zvířecí mazlík a kamarád a nepochybně i krásný designový prvek dětského pokojíčku. 

Podobu všem zvířátkům vnesla talentovaná Regina z Regina Designse kterou jsme se dohodly na spolupráci a její výsledek se, myslím, povedl náramně.

Všechny stoličky může vaše dítko používat jako svého mazlíčka, ale i jako funkční sedadlo.  Díky své velikosti a roztomilosti se stolička stane opravdovým dětským kamarádem. Navíc jsou neskutečně příjemné na mazlení.  





Samotná stolička pak má spoustu dalšího využití. Jako sedátko i jako stupátko, třeba k umyvadlu nebo ke kuchyňské lince. A když vás omrzí úplně, dobře poslouží třeba jako stolička pro velkého plyšáka nebo mamince jako stojan na květinu.  Anebo jen tak, jako designový prvek dětského pokojíčku.

V nabídce jsou zatím 4 varianty Veselých stoliček - Liška Jája, Ovečka Ája, Beránek Jolík a Sobík Toník.  A zatím také po jednom kuse. Ostatní na objednání.




Naši kluci jsou z nich unešeni, stejně jako já. A já věřím, že budete i vy anebo vaše děti.

Regina navrhuje a vyrábí dětské oblečení a úžasné hračky a šikovné doplňky pro děti a její krámek naleznete v Praze ve Střešovicích.

10 komentářů: