pondělí 4. března 2019

Mamafest 2019, aneb nabitá sobota


Již tuto sobotu se chystá druhý ročník Mamafestu, konference pro podnikající a podnikavé ženy, kterou se svým týmem pořádá opět Iva Balteratu (mimo jiné autorka blogu DIY projekty). Přesně ten, na kterém jsem mluvila vloni. Tady jste o tom četli.
A že to letos bude stát za to. 


Přednášky budou zaměřené na  byznys, cenotvorbu, time-management i na témata on-line marketingu – sociálních sítě, copywriting. 

Hovořit budou samá zvvučná jména. Mentorka a konzultantka pro podnikatele Margareta Křížovámarketingová čarodějnice Madla Čevelovácopywriterka Monika Trojanová  specialistka na sociální sítě Klára Mouchová a event managerka Aneta Martinek


Dále se můžete těšit na dvě panelové diskuze, a to mého oblíbence Jiřího Rosteckého (duchovní otec projektu "Mladý podnikatel"), který si bude povídat s e-shopařkami Petrou Plemlovou (značka Unuo.cz), Jitkou Plevovou (jedna z dua z Pikle.cz)   a Valinou Kociánovou (Samostatnedite.cz). Druhou povede Michaela Záleská (blog Hrajeme si jinak),která vyzpovídá tři mamablogerky: Katku Osičkovou (aka Mama live), Barboru a Míšu Kněžkovou (aka MK life ). 

No a pokud by vám to nestačilo, konzultovat můžete s těmito experty:


Na eshopová řešení bude k dispici zástupce Shoptet, kteří jsou jedním z partnerů. Také se budete moci pobavit se specialisty s firmy Domena.cz na téma domén a hostingu.


A také se představí se svými příběhy čtyři podnikatelky. Úspěch na Hithitu prozradí Jana Červenková, o dětských hračkách bude mluvit Marie Haklová, o prodeji paruk Blanka Pelcová a o Vesnických dobrotách Jana Kuntošová.

Podle množství odkazů výše vidíte, že každý si tam najde to své. Já se nejvíc těším na Magdu Čevelovou a Jirku Rosteckého. Oba je dlouho sleduju a hodně jsem od nich naučila.

Mamafest bude 9. března 2019 od 9 do 18 hodin v divadle Venuše ve Švehlovce na Praze 3, ul. Slavíkova.

Vstupenka na celý den zahrnuje přednášky i panelové diskuze, možnost konzultovat svoje projekty/e-shopy s experty a večerní networking. V ceně je také drobné občerstvení, nápoje a káva.
Bude to vyčerpávající,ale bude to stát za to. To vám garantuju.

Cílem Mamafestu není jen nabírání zkušeností, ale i samotné propojení a seznámení s dalšími lidmi, kteří také podnikají.
Podívejte se na stránky, přidejte se k události na Facebooku, kde sdílíme aktuální informace. Pokud máte dotaz, připomínku, chcete spolupracovat, rovnou napište na adam@getfound.cz, iva@getfound.cz

Kdo se chystá? S kým se tam potkám?

Žádné komentáře:

Okomentovat