pondělí 9. října 2017

Podzim plný změn...

fotka z mobilu, ale i tak je hezká.....ty barvy...
Krásu letošního podzimu ani nestačím vnímat. Snad jen tu rychlou změnu počasí. Ale podzimní věnec jsem nakonec zvládla. Byla to však velká rychlovka a improvizace. Korpus  z březových větviček je omotaný břečťanem a doplněný mochyní, ořechy a kaštany. 
Nestíhám totiž. Naložila jsem si. Přechod z oddychové mateřské na plný úvazek a půl a eshop k tomu. 



Do bývalé práce jsem se kvůli dojíždění vrátit nemohla, takže dělám úplně, ale úplně jiný obor, k tomu na takový menší úvazek ještě "účto", o kterém nemám ani šajn (dohodla jsem si ho ještě před tím, než jsem začala hledat práci - trochu jako zadní vrátka) a do toho všeho pytlíkuju eshop.
Celé září jsem jela ...... jak bych to jen řekla...v takovém "robotickém módu" - z práce domu a po večerech se učit účtovat a do toho po víkendech tvořit na eshop. Chvíle radosti se mi střídají s chvílemi zmaru s tím, že vlastně nic neumím a že si asi budu muset odlehčit. Ale nechci nic vzdávat bez boje. Nerada dělám soudy a unáhlené akce po tak krátké době. Za dva měsíce budu chytřejší a snad i vyrovnanější. 


 
přívozem tam a zpět - malá odbočka cestou z dinoparku
No a do toho všeho kluci nově ve školce. Ještě, že to oba dobře zvládají, kulíškové. Dokonce jsme poslední dva týdny stihli i několik podzimních procházek, sběr kaštanů a ořechů a návštěvu Dinoparku na Harfě. Ten mě tedy moc nenadchl. Přece jen expozice dinosaurů v pozadí s činžáky, které mají na oknech truhlíky s muškátama... No nevím.  V Plzni je expozice v přírodě a vypadá prý tedy mnohem víc realisticky, tak tam budeme muset vyrazit.
Co vy a váš podzim?



8 komentářů:

  1. Ten podzimní věnec je nádherný. Přeji krásné podzimní dny, Renáta.

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké fotky a držím pěsti, ať se vše daří. M.

    OdpovědětVymazat
  3. Peťul, ty jsi tedy v jednom kole... Přeji ti, abys tohle hektické období překonala a co nejrychleji se v nových zaměstnáních "zajela" a šlo ti vše od ruky... Nezapomeň ale, že odpočinek je také důležitý! :-)
    Dinopark v Plzni jsem kdysi navštívila se sestrou, tam je to opravdu hezké a v přírodě. No a v Liberci máme docela raritu, dinopark se nachází na střeše obchodního domu. :-) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Luci. Na odpočinek myslím a někdy se i zadaří. Věřím ale v lepší zítřky... Jinak v Praze na Harfě je právě taky ten park na střeše a kolem ty domy s truhliky a moderní budova obchodaku Harfa...docela bizár 😁

      Vymazat
  4. Moja zlatá!
    A máš krásnych chlapcov:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě si všechno brzy sedne.. Přeju hodně radosti z výzev.

    OdpovědětVymazat